Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μουντομπάσκετ: Σαρωτική Ισπανία με σούπερ τους Γκασόλ

Επιβλητική από το ξεκίνημα κιόλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η «οικοδέσποινα» Ισπανία καθώς «καθάρισε» δια περιπάτου το Ιράν με 90-60...


Επιβλητική από το ξεκίνημα κιόλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η «οικοδέσποινα» Ισπανία καθώς «καθάρισε» δια περιπάτου το Ιράν με 90-60 με τον Πάου Γκασόλ να πετυχαίνει και ρεκόρ.

Εξαρχής το Ιράν δεν ήταν σε θέση να βάλει δύσκολα στους Ισπανούς οι οποίοι όντας σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μετέτρεψαν το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία. Οι αδερφοί Γκασόλ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών με τον Πάου μάλιστα να πετυχαίνει και ρεκόρ με την Εθνική σε Παγκόσμιο καθώς η προηγούμενη επίδοσή του ήταν οι 28 πόντοι. Εκτός από τους Γκασόλ ξεχώρισαν και τα άλλα δύο αστέρια της Ισπανίας οι Φερνάντεθ και Ναβάρο ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι «οικοδεσπότες» αγωνίστηκαν χωρίς τους Ρέγιες και Ιμπάκα.

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 33-48,  50-70, 60-90

Ιράν (Μπετσίροβιτς): Αργκαβάν, Γιακτσάλι 4, Καμράνι 18, Καζέμι, Ζανγένεφ, Αφάγκ 2, Σαχακιάν 3, Καρντούστ, Τζαμσίντι 8, Μπαχράμι 9, Χαντάντι 16.

Ισπανία (Ορένγκα): Γκασόλ Π. 33, Φερνάντεθ 12, Ροντρίγκεθ 6, Ναβάρο 10, Καλδερόν 3, Κλαβέρ 5, Ρούμπιο 3, Γιούλ, Γκασόλ Μ. 15, Αμπρίνες 2.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια