Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κατσικάρης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση τους»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών και κυρίως με την συγκέντρωση που έδειξαν κόντρα στις μαχητικές Φιλιππίνες είναι ο ...


Ευχαριστημένος με την εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών και κυρίως με την συγκέντρωση που έδειξαν κόντρα στις μαχητικές Φιλιππίνες είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας τόνισε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί οι Φιλιππίνες μπορούν να γυρίσουν το ματς σε λίγα λεπτά. Είχαμε προετοιμάσει την άμυνά μας για να αντιμετωπίσει τέσσερις κοντούς παίκτες και τον Μπλατς. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέρα από κάποια διαστήματα. Γενικά ελέγξαμε το ρυθμό. Στην επίθεση είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε στο όριο του φάουλ, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι και το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Γι’ αυτό συγχαίρω τους παίκτες μου».

Όσον αφορά το αυριανό(1/9, 21:00) παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο, ο Φώτης Κατσικάρης ανέφερε: «Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια ομάδα με παράδοση στο Μουντομπάσκετ. Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αύριο. Θα πρέπει ξανά να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».

Σλούκας: «Το παιχνίδι με τις Φιλιππίνες ήταν πολύ παράξενο»

Από την άλλη ο Κώστας Σλούκας που εκ μέρους των Ελλήνων διεθνών έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τις Φιλιππίνες επεσήμανε: «Χαίρομαι που πήραμε τη δεύτερη νίκη. Το ματς ήταν πολύ παράξενο, όμως παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε αυτό που θέλουμε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια