Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καϊμακόγλου: «Όσα ακολουθήσουν θα είναι πόλεμος»

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε εντυπωσιακά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της, ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε πω...


Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε εντυπωσιακά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της, ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε πως αυτή η νίκη οφείλεται στην σοβαρότητα των Ελλήνων διεθνών.

Ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που σταμάτησε στους 20 πόντους μίλησε στα ΜΜΕ αμέσως μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σενεγάλη και αναφερόμενος στην επίδειξη δύναμης της ελληνικής ομάδας τόνισε προαναγγέλοντας μάλιστα πόλεμο για τη συνέχεια: «Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι. Οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν εκπλήξεις και είδαμε τι πήγε να συμβεί στην Κροατία, αλλά εμείς ήμασταν σοβαροί, παίξαμε καλή άμυνα και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι που θα είναι δύσκολο. Ξεχνάμε ό,τι έγινε και ξέρουμε καλά πως το παιχνίδι με τις Φιλιππίνες και όσα ακολουθήσουν θα είναι πόλεμος».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια