Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παππάς: «Δεν θα το πετύχαινε με τίποτα ο Σλότερ»

Στην μεγάλη ευστοχία που είχαν οι «πράσινοι» στάθηκε ο Νίκος Παππάς μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε.  Ο ...


Στην μεγάλη ευστοχία που είχαν οι «πράσινοι» στάθηκε ο Νίκος Παππάς μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε. 

Ο διεθνής γκαρντ μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στην απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα τόσο του Σλότερ όσο και όλης της ομάδας ενώ στάθηκε και στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη του Εξάστερου, τόνισε: «Ξέραμε ότι έχει πλούσιο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες η Φενέρ. Έπρεπε να περιορίσουμε κάποια ατού τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ικανοί στα τρίποντα και πήραμε τη νίκη».

Όσον αφορά τη μεγάλη ευστοχία του Σλότερ που είχε 7 στα 10 τρίποντα, σχολίασε: «Ο Σλότερ δεν μπορούσε να το πετύχει με τίποτα… Είχαμε σε καλή μέρα μερικούς παίκτες, όπως ο Σλότερ και ο Φώτσης. Στο επόμενο μπορεί να μην μπούμε δυνατά στο τρίποντο αλλά πρέπει μέσα από την άμυνά μας να παίρνουμε τα παιχνίδια».

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, ο Νίκος Παππάς είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, ήταν καλή νίκη ψυχολογίας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια