Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Τρίποντο» για τον Πανιώνιο, 2-1 τη Νίκη Βόλου

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος όπου επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπισε κάπο...

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος όπου επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία από τον αντίπαλο της και έτσι χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό απόδοσης κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση.

Η ομάδα του Τερεζόπουλου είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, με το συγκρότημα του Βόλου να… πατάει την περιοχή των κυανέρυθρων 2-3 φορές σε όλο το 90λεπτο!

Σκόρερ για τους κυανέρυθρους χρίστηκαν οι Φούντας και Κολοβός (πέναλτι). Για τη νίκη το γκολ πέτυχε ο Αναστασόπουλος, με το οποίο μείωσε το σκορ.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, έλεγχε το ματς, ωστόσο δύσκολα μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Νίκης Βόλου.

Στο 13’ ο Γιάννου είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Τελικά τη… λύση για τους κυανέρυθρους έδωσε ο Φούντας στο 29’. Ο μεσοεπιθετικός του Ιστορικού με διπλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει το… πάνω χέρι στον αγώνα και στο τέλος του ημιχρόνου είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία. Ο Κολοβός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιάννου πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι στο δεύτερο μέρος μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και στο 49’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Ο Γιάννου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Νίκης και ο Κολοβός ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-0.

Το δεύτερο γκολ έδωσε μεγαλύτερο αέρα στον Πανιώνιο, με τους παίκτες του Τερεζόπουλου στη συνέχεια να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δέχονται κάποια πίεση από τη Νίκη.

Στο 55’ ο Φούντας λίγο έλειψε να κάνει και το 3-0, όμως η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Δεκατρία λεπτά αργότερα η Νίκη, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της στα καρέ του Πανιωνίου, είχε καλή στιγμή με τον Μουζακίτη, με το σουτ όμως του παίκτης των φιλοξενούμενων να περνάει άουτ.

Στο 80’ ο Μπουμάλ πέρασε την μπάλα στον Γιάννου, όμως ο επιθετικός του Πανιωνίου από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά ο Γιάννου μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον ΤαΪρη, με τον τερματοφύλακα να διώχνει με δυσκολία.

Οι φιλοξενούμενοι σε μία ανύποπτη φάση, στο επόμενο λεπτό (84’) κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1, με τον Αναστασόπουλο να πλασάρει εύστοχα τον Παπαδόπουλο.

Στα τελευταία λεπτά η Νίκη πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, μήπως και μπορέσει να ισοφαρίσει, όμως δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις και έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

13’ Σουτ του Γιάννου μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

29’ ΓΚΟΛ! Ο Φούντας με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης Βόλου.

42’ Σουτ του Κολοβού η μπάλα άουτ.

45’ Σέντρα του Κολοβού, ο Γιάννου έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

48’ Πέναλτι για τον Πανιώνιο σε ανατροπή πάνω στον Γιάννου.

49’ ΓΚΟΛ! Εύστοχος από τα έντεκα βήματα ο Κολοβός και 2-0!

55’ Καλή κεφαλιά του Φούντα, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

68’ Σουτ του Μουζακίτη άουτ.

75’ Σουτ του Μπουμάλ, εύκολα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Νίκης.

80’ Ο Μπουμάλ περνάει την μπάλα στον Γιάννου, όμως ο επιθετικός του Πανιωνίου από κοντά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

83’ Το πλασέ του Γιάννου μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Ταϊρης.

84’ Ο Αναστασόπουλος με πλασέ μειώνει για τη Νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69΄Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (90’ Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83’ Γκίνη).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61’ Μέτσε), Ίβενς, Λούξ, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70’ Κορέτα), Τζιώρας, Κυζιρίδης (46’Μουζακίτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια