Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ !

Τέλος στο αρνητικό σερί του έβαλε ο ΠΑΟΚ που μετά τις ήττες από Καρσιγιάκα, Ολυμπιακό και Ζιελόνα Γκόρα επέστρεψε στις επιτυχίες επικρ...


Τέλος στο αρνητικό σερί του έβαλε ο ΠΑΟΚ που μετά τις ήττες από Καρσιγιάκα, Ολυμπιακό και Ζιελόνα Γκόρα επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 69-59 του Πανελευσινιακού στην Πυλαία για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την απώλεια για 3-4 μήνες του μεγάλου ηγέτη του, του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο ΠΑΟΚ όταν σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» εύκολα τον Πανελευσινιακό. 

Ο αγώνας…

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τον Βον να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά διατήρησαν μια μικρή διαφορά σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν και στο +7(15-8) στο 6ο λεπτό όμως στη συνέχεια ο Πανελευσινιακός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και κατάφερε να μειώσει στο καλάθι με το 21-19 του πρώτου δεκαλέπτου.

Αν και ο ΠΑΟΚ πήγε και πάλι στο +7 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, η αντεπίθεση της ομάδας της Ελευσίνας συνεχίστηκε και με ένα σερί 6-0 πέρασε πρώτη φορά μπροστά με το 26-28 στα μισά του δεκαλέπτου. Οι Θεσσαλονικείς χαλάρωσαν και ο Πανελευσινιακός με οδηγό τον εντυπωσιακό Μάρκοβιτς είχε πια τα ηνία και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 31-37.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Πανελευσινιακός χαλάρωσε ενώ ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 5-0 αρχικά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το 39-39 ενώ στη συνέχεια με τους Κάρτερ και Όντουμ να έχουν ανεβάσει «στροφές» άρχισε και πάλι να ξεφεύγει με το 47-42 στο 19’. Μάλιστα, το κλείσιμο της τρίτης περιόδου οι Θεσσαλονικείς ήταν μπροστά με το 50-44.

Και στην τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και με ένα σερί 6-0 πήγαν πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 58-48 στο 33ο λεπτό. Έχοντας πια βελτιώσει την άμυνά τους και με νέο σερί οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έφτασαν και στο +15(63-48) πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Ωστόσο, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή μειώνοντας στους 8(67-59) ενάμιση λεπτό πριν το τέλος όμως ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία και την κυριαρχία του και τελικά πήρε τη νίκη με το ταμπλό στην Πυλαία να γράφει 69-59. 

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 31-37, 50-44, 69-59

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Δέδας 3, Τσόχλας 3, Μαργαρίτης 6, Βον 19, Όντουμ 10, Κάρτερ 17, Κακαρούδης 4, Λιάπης, Κώττας, Σαλούστρος 2, Λάνγκφορντ 5.

Πανελευσινιακός (Κουστένης): Βασιλόπουλος 7, Κοξ 9, Αθανασούλας 3, Ρόμπινσον 10, Μάρκοβιτς 15, Τσακαλέρης, Καλλές 2, Ιωάννου 8, Δορκοφίκης 5.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια