Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ιβάνοβιτς: «Άξιζαν την πρόκριση οι παίκτες μου»

Χαρούμενος με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ...


Χαρούμενος με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως οι παίκτες το άξιζαν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Γερμανούς στο οποίο ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση για το ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας ο Μαυροβούνιος κόουτς ανέφερε: «Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί έχουμε προκριθεί στο TΟΠ 16. Αλλά ακόμη πιο σημαντική από τον τρόπο με το οποίο φτάσαμε στην κατάκτησή της. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε υπομονή και πολύ καλή κυκλοφορία στη μπάλα. Είμαι ικανοποιημένος που περάσαμε, αλλά και γιατί αυτοί οι παίκτες το αξίζουν με την προσπάθεια που καταβάλλουν στις προπονήσεις. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, μας ενδιαφέρει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».

Πέσιτς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αιφνιδιαστήκαμε»

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Μπάγερν, Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Τα τρία λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου έκριναν τον αγώνα κατά την άποψή μου. Ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 13-2 και προηγήθηκε 44-33 από 31-31. Έβαλε τρία τρίποντα σε αυτό το σημείο. Δεν κάναμε φάουλ και γενικά κάναμε λάθη. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε. Μοιάζαμε να έχουμε αιφνιδιαστεί κι αυτό δεν το καταλαβαίνω, καθώς ο Σλότερ φαινόταν ότι έχει βρει ρυθμό. Ωστόσο αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια