Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Περίπατο» στα Τρίκαλα η Κηφισιά

Με μεγάλο «όπλο» της τους ψηλούς της και παρά το γεγονός ότι έχασε τον Μαυροειδή στο τελευταίο δεκάλεπτο η Νέα Κηφισιά πέρασε εύκολα από...

Με μεγάλο «όπλο» της τους ψηλούς της και παρά το γεγονός ότι έχασε τον Μαυροειδή στο τελευταίο δεκάλεπτο η Νέα Κηφισιά πέρασε εύκολα από τα Τρίκαλα επικρατώντας με 96-89 για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε εύκολα τα ηνία σε όλο το παιχνίδι ενώ από την άλλη αν και τα Τρίκαλα προσπάθησαν να γυρίσουν από το -19 δεν κατάφεραν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή και πλέον φτάνοντας τις πέντε ήττες είναι σε δύσκολη θέση.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια της τρίτης περιόδου υπήρξε μια μικρή διακοπή εξαιτίας του τραυματισμού ενός φιλάθλου, η Κηφισιά ζήτησε να αρχίσει ξανά το παιχνίδι και προκλήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο αγώνας…

Αρχικά τα Τρίκαλα μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι καθώς ξεκίνησαν με ένα 4-0 ενώ προηγήθηκαν με νταμπλ σκορ(10-5) στο πρώτο τρίλεπτο ενώ λίγο αργότερα έφτασε και στο +6(13-7). Όμως, η Νέα Κηφισιά με τους Κακιούζη, Ντούβνιακ και Ντέιβις να έχουν μπει «ζεστοί» και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των Θεσσαλών με ένα σερί 7-0 πήρε τα ηνία με το 17-22 στο 8ο λεπτό. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να μειώσουν όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο κλείσιμο του δεκαλέπτου με 21-28 που ήταν η ανώτερη διαφορά.

Στη δεύτερη περίοδο τα προβλήματα των Τρικάλων αυξήθηκαν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Κηφισιά, η οποία χάρη στους Μαυροειδή και Μπάρλο που άρχισαν να «ζεσταίνονται» πήγε πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 24-34. Μάλιστα με τη διαφορά να φτάνει και στο +16(34-50) είχε με άνεση τα ηνία και το τέλος του ημιχρόνου την βρήκε να είναι μπροστά με 40-50.

Η κακή εμφάνιση των Τρικάλων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς η Κηφισιά είχε με άνεση τον έλεγχο του αγώνα και στην τρίτη περίοδο. Το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλοί ήταν να μειώσουν στους 10 ενώ η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήγε και πάλι στο +16 με το 56-72 στη λήξη του τριαντάλεπτου.

Παρόλο που η Κηφισιά είχε χάσει τον πολυτιμότερό της παίκτη καθώς ο Μαυροεδιής με δύο τεχνικές ποινές αποχώρησε από το παιχνίδι, εξακολούθησε να έχει τα ηνία και στην τελευταία περίοδο φτάνοντας και στο +19(58-77) στο 32ο λεπτό. Στη συνέχεια κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή τα Τρίκαλα με ένα σερί 11-0 μείωσαν στους 8(69-77) στο 35’ και ξαφνικά το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον. Όμως οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο και με τον Νίκο Μπάρλο να καλύπτει επάξια το κενό του Μαυροειδή και τον Τσαλδάρη να είναι σε καλή μέρα έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 96-89.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 40-50, 56-72, 89-96

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 17, Τρέϊσι 10, Μπόουι 13, Σπανός 3, Πάνος 2, Κάπκοβιτς 9, Ματαλόν 7, Κάντζι 8, Χόντζιτς 20.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Κακιούζης 9, Μπάρλος 14, Λιακόπουλος 6, Τσαλδάρης 15, Ντούβνιακ 13, Μαυροειδής 17, Ρεμέκουν 2, Ντέιβις 10, Γιούιν 8, Καυκής 2.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια