Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΑΕΚ: «Τεχνητές κρίσεις, μανατζερικά παιχνίδια και δημοσιογραφικές υπερβολές»

Θέση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση από την ομάδα κάποιων παικτών πήρε η διοίκηση της ΑΕΚ τονίζοντας πως πρόκειται για π...


Θέση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση από την ομάδα κάποιων παικτών πήρε η διοίκηση της ΑΕΚ τονίζοντας πως πρόκειται για παραλήρημα και πως αντίθετα συνεχίζεται η ενίσχυση της Ένωσης.

Τις δύο τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση των Τσιάκου και Νίκολιτς από την ομάδα αλλά και κάποιων ξένων που θα ακολουθήσουν και η διοίκηση θέλησε να διευκρινίσει αν ισχύει η τάση μαζικής αποχώρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
«Με έκπληξη διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες ένα παραλήρημα περί απομάκρυνσης (σχεδόν όλων των) παικτών της ΑΕΚ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, όσο και τον κόσμο της ομάδας ότι η ''Βασίλισσα'' θα συνεχίσει απερίσπαστη την προσπάθειά της και δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τεχνητές κρίσεις, μανατζερικά παιχνίδια και δημοσιογραφικές υπερβολές.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι για οτιδήποτε προκύψει η ΚΑΕ θα σας ενημερώσει μέσω της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και ΜΜΕ - Γραφείο Τύπου όπως πράττει πάντα, με εγκυρότητα, ακρίβεια και υπευθυνότητα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας της, κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Πρόκειται για δέσμευση της διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, καθώς αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες, οι απαιτήσεις του τεράστιου κόσμου της και η Ιστορία της.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους.
ΚΑΕ ΑΕΚ».

Φιλικό με τα Τρίκαλα

Εν τω μεταξύ, θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του σε δυνατούς ρυθμούς ο Ντράγκαν Σάκοτα έκλεισε φιλικό με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια