Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Τρεις μήνες εκτός ο Αγραβάνης !

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της πρεμιέρας του TOP 16 της Ευρωλίγκας με την Ουνικά...


Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της πρεμιέρας του TOP 16 της Ευρωλίγκας με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία καθώς ο Δημήτρης Αγραβάνης τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Στη διάρκεια της σημερινής(29/12) προπόνησης ο νεαρός φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς. Του τοποθετήθηκε γύψος, τον οποίο θα πρέπει να έχει για ενάμιση μήνα ενώ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Πάνω λοιπόν, που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε να χαρεί για την επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη είδε να χάνει άλλον έναν παίκτη του και πλέον εκτός από τον Παπαπέτρου δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια