Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ιβάνοβιτς: «Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε με την Μακάμπι»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο(30/12, 22:00, ΝΕΡΙΤ) την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας και...


Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο(30/12, 22:00, ΝΕΡΙΤ) την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να μπουν με το δεξί στη φάση των «16».

Για έναν πολύ δύσκολο όμιλο έκανε λόγο ο Μαυροβούνιος κόουτς αναφερόμενος στο έργο που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο TOP 16 της Ευρωλίγκας κι τόνισε πως κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο.

Μιλώντας λοιπόν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι με τους Ισραηλινούς ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω ότι και οι δύο όμιλοι πολύ δυνατοί, κάθε ματς σε κάθε όμιλο θα είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση της Μακάμπι, επεσήμανε: «Τώρα βλέπω την Μακάμπι, δεν την έχω δει νωρίτερα. Μέχρι τώρα απλά είχα παρακολουθήσει τα αποτελέσματά της. Στην αρχή φάνηκε να μην παίζει τόσο καλά, τώρα έχει βελτιωθεί και παίζει όπως έπαιζε και πέρσι. Έχει διαφορετικά στοιχεία από άλλες ομάδες, παίζει γρήγορα, είναι πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός, είναι πολύ καλή στο ματς απ και εξακολουθεί να είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ξεκινήσει με νίκη το TOP 16, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Είναι μια πλήρης ομάδα, όλοι οι παίκτες της ανοίγουν καλά το γήπεδο και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Είναι η καλύτερη ομάδα στο τρανζίσιον στην Ευρώπη και έχει εξαιρετικό επιθετικό ριμπάουντ. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά, θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να συζητάμε για λεπτομέρειες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια