Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τέλος ο Ζιώγας αναλαμβάνει ο Γράφας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού αποτελεί ο Μιχάλης Ζιώγας. Τέλος στην συνεργασία Μιχάλη Ζιώγας και Πιερικού, γνωστοποίησε μ...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού αποτελεί ο Μιχάλης Ζιώγας. Τέλος στην συνεργασία Μιχάλη Ζιώγας και Πιερικού, γνωστοποίησε με ανακοίνωση η ομάδα της Πιερίας. Ο Λαρισαίος προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 και σε σύνολο εννέα παιχνιδιών, κατέγραψε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Θωμάς Γράφας, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός του Πιερικού, καθώς έχει συμφωνήσει για συνεργασία με τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Με το Θωμά Γράφα στο πάγκο της ΑΕΛ σε 5 παιχνίδια την σεζόν 2014-2015, ο απολογισμός για την ΑΕΛ, ήταν 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες, έχοντας σκοράρει 3 φορές και δεχτεί 4 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:
«Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και τον άμεσο συνεργάτη του Μιλτιάδη Ζιάκα. Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Κων/νος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Μιχάλη Ζιώγα για την σημαντική συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια