Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Περίπατος» και νίκη «χρυσάφι» για τον ΚΑΟΔ

Κάνοντας επίδειξη δύναμης από την αρχή ως το τέλος του αγώνα στη Δράμα ο ΚΑΟΔ «καθάρισε» δια περιπάτου τον Κόροιβο Αμαλιάδας και επικρα...


Κάνοντας επίδειξη δύναμης από την αρχή ως το τέλος του αγώνα στη Δράμα ο ΚΑΟΔ «καθάρισε» δια περιπάτου τον Κόροιβο Αμαλιάδας και επικρατώντας με 78-62 στην 18η αγωνιστική πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στην «μάχη» της παραμονής στην Α1.

Οι Δραμινοί δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, ο οποίος μάταια έψαχνε λύσεις από τον πάγκο και έτσι το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με τον Μανώλη Παπαμακάριο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΚΑΟΔ.

Ο αγώνας…

Οι δύο ομάδες μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις στο παιχνίδι καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο άλλαζαν συνεχώς τη «σκυτάλη» στο σκορ όμως με τον Παπαμακάριο να έχει μπει «ζεστός» και ένα σερί 5-0 ο ΚΑΟΔ ξέφυγε με 21-12 στο 9ο λεπτό. Ο Κόροιβος προσπάθησε να απαντήσει και κατάφερε να μειώσει στους 5(21-16)  ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 24-16 για τους Δραμινούς.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Κόροιβος μείωσε ξανά στους 5(27-22) όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ο ΚΑΟΔ απάντησε με ένα σερί 6-0 και πήγε πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα(33-22) στο 14ο λεπτό και έκτοτε είχε με άνεση τα ηνία. Η ομάδα της Αμαλιάδας δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο ΚΑΟΔ με τον Ζάρα να έχει ανεβάσει «στροφές» έστειλε τη διαφορά στο +15 με το 46-31 του ημιχρόνου.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς από τη μια ο Κόροιβος έχοντας και αμυντικά και επιθετικά προβλήματα δεν μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι και από την άλλη ο ΚΑΟΔ είχε με άνεση τα ηνία. Με τους Τσαλδάρη και Άτκινς οι Δραμινοί εκτόξευσαν τη διαφορά στο +23 με το 62-39 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου και ουσιαστικά εκεί «καθάρισαν» οριστικά το παιχνίδι.

Πλέον, η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Κόροιβος ήταν ανήμπορος για την μεγάλη ανατροπή. Οι Δραμινοί δεν είχαν σκοπό να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι και με τη διαφορά να φτάνει και στο +27(69-42) έφτασαν δια περιπάτου στη μεγάλη νίκη με το ταμπλό στο «Δημ. Κραχτίδης» να γράφει το τελικό 78-62.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 46-31, 62-39, 78-62

ΚΑΟΔ (Μέξης): Ζάρας 15, Σλαφτσάκης, Τρότερ 8, Χάρις, Όντομ 10, Άτκινς 8, Μισέλ 6, Λο 7, Τσαλδάρης 9, Παπαμακάριος 14, Σπυριδωνίδης.

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Μάτζετ, Μάρσαλ 18, Γιαννακίδης 3, Αγγελόπουλος 13, Μπόουερς 10, Κανονίδης 6, Φιλιππάκος 2, Βασίλιεβιτς, Τέρνερ 4, Ρούμπιο 5, Γαλιώτος 1.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια