Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

20 εκ ευρώ για Έλληνα αμυντικό

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας στόπερ παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν ν...


Συγκεκριμένα, ο Έλληνας στόπερ παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν νέα κίνηση για το καλοκαίρι!
Μάλιστα, γράφτηκε πως η πρόταση που θα καταθέσουν  οι «κανονιέρηδες», θα φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ!
Η Ρόμα μπορεί φέτος να μην... πετάει με την απόδοσή της, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα και μέχρι τώρα την έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για αυτό τον λόγο μάλιστα ήδη υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες...
υτό είναι το ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα tribalfootball.com, η οποία αναφέρει συγκεκριμένα. «Η Άρσεναλ παρακολουθεί τον αμυντικό της Ρόμα, Κωνσταντίνο Μανωλά. Ο τεχνικός των κανονιέρηδων Αρσέν Βενγκέρ, έχει παρακολουθήσει εκτεταμένα τον Μανωλά αυτή τη σεζόν, όπως γράφει το Sky Italia. Ο Βενγκέρ έχει πειστεί από την ποιότητα του Μανωλά και θέλει να πάρει στο Λονδίνο τον Έλληνα διεθνή αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μανωλάς μετακινήθηκε στη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ. Ο προπονητής των κανονιέρηδων, Βενγκέρ, είναι έτοιμος να προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα στόπερ στα τέλη της σεζόν».


ΠΗΓΗ :sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια