Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να μη με λένε Γιαννακόπουλο αν δεν…»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την ομάδα του μέλλοντος με τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες του, εκείνοι ανταποκρίνονται και ο Δημήτρης Γιανν...


Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την ομάδα του μέλλοντος με τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες του, εκείνοι ανταποκρίνονται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε βέβαιος για το… έβδομο αστέρι με μια ομάδα με αρχηγό τον Χαραλαμπόπουλο.

Λίγο μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο κ. Γιαννακόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε για άλλη μια φορά την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναθηναϊκού καθώς εμφανίστηκε βέβαιος για την κατάκτηση του έβδομου αστεριού με αρχηγό μάλιστα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Tο πλάνο είναι δεδομένο, το έχουμε αναλύσει και ο κόσμος το έχει αποδεχτεί και του αρέσει. Eγώ θέλω να βλέπω έναν Παναθηναϊκό γεμάτο Eλληνόπουλα, νέο αίμα, που θα δίνει όραμα κι ελπίδα στον κόσμο. Aυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπω μου αρέσει και αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη πενταετία με τον Xαραλαμπόπουλο αρχηγό να μη με λένε Γιαννακόπουλο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια