Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Χουγκάζ: «Δύσκολο να βρούμε κίνητρο»

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε και από τον Παναθηναϊκό και πλέον υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Α2 και ο Κρις Χουγκάζ παραδέχθηκε πως είναι δύσ...


Ο Πανιώνιος ηττήθηκε και από τον Παναθηναϊκό και πλέον υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Α2 και ο Κρις Χουγκάζ παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο η ομάδα του να βρει κίνητρο αυτή την περίοδο.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Basket League, ο κόουτς των υποβιβασμένων πια «κυανέρυθρων» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο, πράγμα δύσκολο αυτή την περίοδο. Τα παιδιά μάχονται σε παιχνίδια και προπονήσεις, σεβόμενοι τους εαυτούς τους και την ομάδα. Για 20 λεπτά ήμασταν μέσα στους αγωνιστικούς μας στόχους και για 25 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η έλλειψη ενέργειας μας έκανε να βγούμε εκτός παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστιες λύσεις και ικανότητες. Κρατάω μόνο την καλή μας εμφάνιση για 25 λεπτά και την παρουσία στην αποστολή 5 παιδιών απ' τις υποδομές μας, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, που πατούν το παρκέ πλέον στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Εύχομαι "Καλή συνέχεια" στον κόουτς (σ.σ. Ιβάνοβιτς) και στον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια