Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η Αμαλιάδα έβαλε «Καλάθια Αγάπης» (photos)

Η εκστρατεία προσφοράς σε άπορες οικογένειες που πριν μια εβδομάδα εγκαινίασε ο ΕΣΑΚΕ στην Πάτρα συνεχίστηκε στην Αμαλιάδα όπου υπήρξε μ...


Η εκστρατεία προσφοράς σε άπορες οικογένειες που πριν μια εβδομάδα εγκαινίασε ο ΕΣΑΚΕ στην Πάτρα συνεχίστηκε στην Αμαλιάδα όπου υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στη συλλογή τροφίμων.

Η αξιέπαινη προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ από την Πάτρα «μετακόμισε» στην Αμαλιάδα και τον αγώνα του Κόροιβου με τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση καθώς η διοργανώτρια αρχή είχε στο πλευρό της την ομάδα του Κοροίβου, τον Δήμο Αμαλιάδας και την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Χορηγοί της εκστρατείας κοινωνικής προσφοράς «Καλάθια Αγάπης» ήταν όπως και στην προσπάθεια της Πάτρας η εταιρεία ΛΟΥΞ και η εταιρεία ΑΒ Food Market, η οποία προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να γεμίσουν τα 50 «Καλάθια Αγάπης».


Μάλιστα το παρών τόσο στην προσπάθεια αυτή όσο και στον αγώνα έδωσαν εκτός από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός.




Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια