Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1

ο ματς ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα και οι "ερυθρόλευκοι" σφράγισαν την παρουσία τους στον τελικό (για 39η φορά ...


ο ματς ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα και οι "ερυθρόλευκοι" σφράγισαν την παρουσία τους στον τελικό (για 39η φορά στην ιστορία τους), μετά το τελικό 1-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Χωρίς άγχος αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν στο 44' με το τέρμα του Ανγκούλο, ενώ στην επανάληψη και παρά την πίεση των γηπεδούχων, σπατάλησαν 2-3 καλές προϋποθέσεις για κόντρα. Ο Μπενίτες στο 84' έβαλε τέλος στα όνειρα του Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας για το τελικό 1-1.
 Η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο τηρουμένων των αναλογιών και την απόσταση μια κατηγορίας που τους χαρακτηρίζει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, βγήκαν στην κόντρα και ο Άρσιτς γύρισε στον Ανγκούλο που άνοιξε το σκορ! Με αυτό το 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Στο 80' από σουτ του Μπενίτες ο Ντοσεβί μπήκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε, ωστόσο ο Φραγκιαδάκης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον εξτρέμ του Ολυμπιακού. Λανθασμένη απόφαση του πρώτου βοηθού, αφού ο Ντοσεβί καλυπτόταν από δύο αμυντικούς του Απόλλωνα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στην ισοφάριση, όταν μετά από γύρισμα του Φορτούνη ο Μπενίτες με προβολή νίκησε την άμυνα του Απόλλωνα για το 1-1.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά (72' Φορτούνης), Ντοσεβί, Μπουχαλάκης (62' Φουστέρ), Ντομίνγκες, Χάρα (62' Μιλιβόγεβιτς), Μπενίτες.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Πίτκας, Κύργιας, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Άρσιτς (89' Γκόλιας), Χαλκιαδάκης (81' Πινέιρο), Βασιλαντωνόπουλος, Φαρινόλα (70' Σουάνης), Ανγκούλο.

Γκολ: 84' Μπενίτες / 44' Ανγκούλο

Κάρτες:78' Μπενίτες / 29' Ηρακλής, 68' Βασιλαντωνόπουλος, 81' Χατζής, 90+4' Σουάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια