Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΚΑΟΔ: Ορεξάτος και στο φιλικό με τους Σέρβους (photo)

Τις καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο ΚΑΟΔ καθώς ήταν εντυπωσιακός και στο φιλικό στη Δράμα με την σερβική Μέγκα Λεκς, την οποία «διέλυσε...


Τις καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο ΚΑΟΔ καθώς ήταν εντυπωσιακός και στο φιλικό στη Δράμα με την σερβική Μέγκα Λεκς, την οποία «διέλυσε» με 72-48.

Με αφορμή τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος ο Κώστας Μέξας θέλησε να διατηρήσει τους παίκτες του σε δυνατούς ρυθμούς και για αυτό είχε «κλείσει» για σήμερα(29/4) φιλικό με την σερβική Μέγκα Λεκς.

Στο φιλικό που αγωνίστηκαν όλοι εκτός από τον τραυματία Δημήτρη Τσαλδάρη ο ΚΑΟΔ ήταν εντυπωσιακός και με «όπλο» του την καλή άμυνα «καθάρισε» εύκολα τους Σέρβους.

ΚΑΟΔ: Τρότερ 4, Κολοβής, Χάρις 6, Γεωργάκης, Άτκινς 5, Όντομ 15, Σπυριδωνίης 3, Μισέλ 12, Ζάρας 10, Λο 9, Χρυσικόπουλος, Παπαμακάριος 8.

Μέγκα Λεκς: Κέσελι 2, Κρστιτς 7, Μιλένοβιτς 4, Τζόκιτς 1, Σούλοβιτς 6, Γουέμπστερ 11, Σίμοβιτς, Ζάγκορατς 11, Νίκολιτς, Μούσλι 6, Ντόκοβιτς.

Μέξας: «Μου άρεσε η εικόνα μας»

Εν τω μεταξύ, για την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τους Σέρβους μίλησε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, ο οποίος ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, που θα μας βοηθήσει να κρατηθούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα που έχουμε στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, είχαν αρκετά καλή παρουσία και στην επίθεση. Μου άρεσε η εικόνα μας σήμερα, στόχος μας είναι να την διατηρήσουμε και στον επίσημο αγώνα που έρχεται».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια