Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αστέρας το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά τη 2η θέση

. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά με τέρμα του Κουρμπέλη στο 66’ κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 στο πλαίσιο της ...


. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά με τέρμα του Κουρμπέλη στο 66’ κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια δεν αξιοποίησε το καλό του α’ ημίχρονο και πλήρωσε στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης την τραγική έξοδο του Γκορμπούνοφ. Ετσι, ο Ατρόμητος έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο βαθμούς. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας έφτασε στους έξι και περιμένει να δει τι θακάνει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μακριά από τον καλό του εαυτό είναι ο Αστέρας Τρίπολης στα πλέι οφ και ανάλογη εικόνα έδειξε και στο α’ ημίχρονο. Ο Ατρόμητος στο 20’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά ο Θεοδωρόπουλος είπε όχι στον Μαρσελίνιο, που πλάσαρε αμαρκάριστος, αλλά από πλάγια θέση.

Δημούτσος και Καραμάνος είχαν κάποια καλά σουτ εντός περιοχής, αλλά ο Θεοδωρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να τα αποκρούσει. Ο Περιστεριώτες αμυντικά δεν ανησύχησαν εκ νέου μέχρι το τέλος, αλλά παρά την υπεροχή τους έμειναν στο μηδέν.

Στο β’ μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Ο Αστέρας βελτιώθηκε, ενώ ο Ατρόμητος από την άλλη έχασε τη φρεσκάδα του πρώτου 45λεπτου. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί. Και τελικά σκόραρε έστω κι αν χρειάστηκε μία γκάφα του Γκορμπούνοφ.

Ο σταθερός κατ’ άλλα τερματοφύλακας του Ατρόμητου, έκανε λάθος έξοδο σε φάουλ του Νίκο Φερνάντες και ο Κουρμπέλης στο 66’ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά.

Ο Νιόπλιας από τον πάγκο τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στη μάχη Ναπολεόνι, Μπρίτο και Παπάζογλου. Έχοντας όμως τόσο το προβάδισμα, όσο και την ψυχολογία στο πλευρό του, ο Αστέρας κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή και αναγκαστικά προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινή σουτ. Αυτά ήταν βούτυρο στο ψωμί του Θεοδωρόπουλου, που δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (70’ Ζησόπουλος), Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε (63’ Μούκαμ), Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (70’ Ναπολεόνι), Καραμάνος (77’ Παπάζογλου), Ούμπιντες (71’ Μπρίτο), Μαρσελίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια