Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κοντά σε Ρομπίνιο...Δεν τα βρίσκει με Σάντος

Ρομπίνιο ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Βραζιλία,...

Ρομπίνιο ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Βραζιλία, οι επαφές του Ρομπίνιο με την Σάντος για ένα νέο συμβόλαιο οδηγούνται σε ναυάγιο. Θεωρείται, για την ακρίβεια, πολύ δύσκολο το να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Με δεδομένο πως ο ίδιος ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος έκανε πρόσφατα δηλώσεις για τους Πειραιώτες και για το πόσο θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα, οι πρωταθλητές έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι άκρως σημαντική.

Ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com» παραδέχθηκε ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει η οικονομική πρόταση που θα του γίνει. Επισήμανε ότι «η Ελλάδα είναι πολύ ωραίο μέρος για να μείνεις», από την άλλη, όμως ο παράγοντας που θα τον κάνει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του (σ,σ. δεν ανανέωσε με τη Σάντος) έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει.
«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την προσφορά που θα γίνει», υποστήριξε ο Ρομπίνιο σε ερώτηση αναφορικά με τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει: «Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά που ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει και τι θα μου δώσει στη συνέχεια το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν».

O αντιπρόεδρος της Μίλαν ερωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα «Lance».
Αφού διέψευσε λοιπόν το χθεσινο ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή (για το οποίο ενημέρωσε πάντως το «Milan Channel»), παρουσίασε τους πρωταθλητές Ελλάδας ως ένα πολύ ισχυρό διεκδικητή.
«Δεν είχαμε καμία συνάντηση σήμερα. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή, τίποτα καινούργιο», είπε αρχικά ο Γκαλιάνι. Κι αφού σημείωσε ότι «υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως οι Φλαμένγκο, Σάντος, Κρουζέιρο και κάποιοι αραβικοί σύλλογοι», τόνισε ότι «υπάρχει και ο Ολυμπιακός, που έχει μπει δυνατά στη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια