Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μανωλόπουλος: «Όποιος παίκτης μπαίνει τον πιστεύω»

Παρά τα σκαμπανεβάσματα και στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε και αυτ...


Παρά τα σκαμπανεβάσματα και στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε και αυτή τη φορά στην άμυνα ενώ τόνισε πως πιστεύει όλους τους παίκτες του.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά τον δεύτερο ημιτελικό και το 2-0 της ομάδας του, ο κόουτς του Παναθηναϊκού αρχικά αναφέρθηκε στα καλά και τα άσχημα της εμφάνισης των «πράσινων» λέγοντας: «Είχαμε επισημάνει πως ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και περιμέναμε τις αντιδράσεις. Δουλέψαμε καλά, ήμασταν σοβαροί, για αυτό και το καλό ξεκίνημα. Είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες μου δε χαλάρωσαν από τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Με τη διαφορά υπέρ μας έγιναν διάφορα πράγματα, συνδυαστικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός από τα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου και μετά και σε συνδυασμό με τα φάουλ ψηλών δεν ήθελα να ρισκάρω, είχα πάρει και τα δύο τάιμ άουτ κι έτσι φτάσαμε στο 0-17 του ΠΑΟΚ, πρώτα, όμως, επειδή χαλαρώσαμε, χάσαμε μέχρι και layups στην επίθεση. Όποιος παίκτης μπαίνει, τον πιστεύω και θέλω να του δώσω την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί. Στο ημίχρονο συζητήσαμε, η άμυνά μας ανέβηκε κι αυτή μας κάνει καλύτερη ομάδα. Θέλουμε πολλή δουλειά ειδικά στο "5 εναντίον 5" και την άμυνά μας να τη φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για την διαιτησία, σχολίασε: «Δε θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Θεωρώ δάσκαλο τον κόουτς Μαρκόπουλο. Έχω συνεργαστεί μαζί του δύο χρόνια. Σέβομαι αυτά που λέει. Δεν έχει καμία σημασία, αν συμφωνώ ή όχι».

Τέλος, σε ερώτηση για τους νεοαποκτηθέντες Κούπερ και Μόργκαν, ανέφερε: «Ο Κούπερ είναι αρκετά καλός για όσο είναι μαζί μας. Του είναι πιο εύκολο, αφού είναι γνώστης της Α1. Ο Μόργκαν έχασε τρεις στις δέκα προπονήσεις. Θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά ημέρα με την ημέρα θα είναι καλύτεροι».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια