Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρκόπουλος: «Έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη των «πράσινω...


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη των «πράσινων» αλλά δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του ίδιου και των παικτών του για την διαιτησία.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά το 2-0 των «πράσινων» στην ημιτελική σειρά των δύο ομάδων ο κόουτς του ΠΑΟΚ εξήγησε τι δεν πήγε καλά αλλά και γιατί υπάρχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Αναφερόμενος αρχικά στο τι δεν έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Συγχαρήτηρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Την άξιζε. Ήταν καλύτερος. Ξεκίνησε καλά, ενώ εμείς όχι και μετά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Φέραμε σε ισορροπία τις άμυνες και τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, βρήκαμε ρυθμό και περάσαμε στο σκορ. Είχαμε 2,5 λεπτά πάρα πολύ άσχημα, δώσαμε ελεύθερα σουτ και χάσαμε τη διαφορά».

Κλείνοντας, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την διαιτησία και των δύο ημιτελικών στο ΟΑΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο μπάσκετ πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους έχω ξεχάσει πότε φάουλ και πότε δεν είναι! Ο Παναθηναϊκός θα σε πιέσει, θα σε βγάλει εκτός ρυθμού, σίγουρα. Το θέμα είναι αν οι ίδιες φάσεις σφυρίζονται το ίδιο. Αυτό δε σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη. Την άξιζε. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, με διαφορά. Απλώς οι παίκτες στα αποδυτήρια διαμαρτύρονται. Καταλάβατε; Και τα φάουλ να δίνονταν, ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε και με διαφορά, δεν υπήρχε θέμα».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια