Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαυροκεφαλίδης: «Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ και παρόλο που απέχει μια μόλις νίκη από την πρόκριση στους τελικούς τ...


Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ και παρόλο που απέχει μια μόλις νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Α1 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης περιμένει πως το τρίτο παιχνίδι στην Πυλαία θα είναι πολύ δύσκολο ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν τον χρόνο με το μέρος τους.

Ο διεθνής σέντερ που στα τελευταία παιχνίδια είναι εκ των πρωταγωνιστών του Τριφυλλιού, ανανεώνοντας στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ αλλά και στον ημιτελικό στην Πυλαία που ακολουθεί ενώ εξαιτίας των πολλών τραυματισμών και των αλλαγών στην ομάδα τόνισε πως δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για δουλειά χωρίς πίεση.

Αναλυτικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγραψε στο paobc.gr:
«Καλησπέρα σε όλους,

Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο ζητούμενο μας για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που ήταν να προστατεύουμε το πλεονέκτημα μας και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό πέραν των αλλαγών αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς.
Άρα, αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να προλάβουμε ν’ αφομοιώσουμε απόλυτα αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας και γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την άνεση και το περιθώριο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μακριά από την πίεση.

 Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην έδρα του, εξάλλου τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ξέρουμε καλά.
Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει από το τρίτο ματς την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.
Βασικό μας μέλημα είναι να μην παρουσιάζουμε μεγάλα διαστήματα πτώσης στην απόδοση μας, να μη χάνουμε την αμυντική μας συνοχή και να παίρνουμε την κατάλληλη απόφαση στην επίθεση. Έτσι, θα ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Λουκάς».

Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια