Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Πήρε τον 16χρονο Γιώργο Καλαϊτζάκη (photos)

Μπορεί να βρίσκονται στο ξεκίνημα του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν όμως οι «πράσινοι» συνεχίζουν να προετοιμάζονται και γ...


Μπορεί να βρίσκονται στο ξεκίνημα του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν όμως οι «πράσινοι» συνεχίζουν να προετοιμάζονται και για το μέλλον και για αυτό απέκτησαν τον 16χρονο διεθνή Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Συνεχίζοντας την επένδυση για το μέλλον η διοίκηση του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες Γιώργο Καλαϊτζάκη. Μάλιστα, ο ίδιος κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον έκανε λόγο για μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι δηλώσει του Παναθηναϊκού είναι οι εξής: «Σε συνέχεια της επένδυσης σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα U16 (θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ), Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1999 κι έχει ύψος 1.95μ. «Είναι μεγάλη τιμή αλλά κι ευθύνη για εμένα που βρίσκομαι πλέον στον Παναθηναϊκό» είπε ο νεαρός διεθνής και πρόσθεσε: «Στην ηλικία μου δουλεύεις πολύ και μιλάς λίγο. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη».



 Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια