Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έτοιμο για την πρεμιέρα του το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές της ομάδας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ με την αυριανή(1/...


Η ΚΑΕ Άρης και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές της ομάδας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ με την αυριανή(1/7) πρεμιέρα του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη.

Όλα είναι έτοιμα και αύριο το απόγευμα(1/7, 19:30) το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του για να υποδεχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης όσους αγαπούν την ομάδα και το μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Άρης και οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας θα ανοίξουν τις πόρτες της ένδοξης ιστορίας της ομάδας μπάσκετ, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μετά από μήνες καθημερινής προσπάθειας και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τα πλούσια εκθέματα των ανθρώπων που αποτέλεσαν μέλη του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο, ενώ στις 5:30μ.μ. θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου για το άνοιγμα του Μουσείου, στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια