Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Άρης: «Εις το επανιδείν Σάσα»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Άρη με την ΚΑΕ να ενημερώνει πως πληρώθηκε από την Μπαρτσελόνα το «μπάι άου...


Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Άρη με την ΚΑΕ να ενημερώνει πως πληρώθηκε από την Μπαρτσελόνα το «μπάι άουτ» και πλέον ο 20χρονος φόργουορντ ανήκει στους Καταλανούς.

Ο μεγάλος ηγέτης του Άρη τα τελευταία χρόνια αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στην Ισπανία για χάρη της Μπαρτσελόνα με την οποία συμφώνησε έως το 2019 και η διοίκηση των «κιτρίνων» εκτός από την ενημέρωση για την πληρωμή του «μπάι άουτ», ευχαρίστησε τον Βεζένκοφ και του ευχήθηκε εις το επανιδείν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην Barcelona. Η ισπανική ομάδα κατέβαλε το «μπάι άουτ» που υπήρχε στο συμβόλαιο του 20χρονου φόργουορντ και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον MVP της περσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Όμως δεν του λέει «αντίο», αλλά…

Εις το επανιδείν, Σάσα…».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια