Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνεχίζουν μαζί Τρίκαλα και Φλεβαράκης

Στο «τιμόνι» των Τρικάλων θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Φλεβαράκης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς. ...


Στο «τιμόνι» των Τρικάλων θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Φλεβαράκης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς.

Οι δύο πλευρές είχαν και την σεζόν που πέρασε άριστη συνεργασία και για αυτό θα συνεχίσουν μαζί και τον επόμενο χρόνο φτάνοντας πλέον στις τρεις συνεχόμενες σεζόν. Μάλιστα, με αφορμή την οριστικοποίηση της παραμονής του και της επίσημης ανακοίνωσης από την ΚΑΕ ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την απόφασή του αυτή, η οποία όπως τόνισε οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:
«Για 3η σεζόν στον πάγκο ο πετυχημένος προπονητής.

Ο Κώστας Φλεβαράκης ανανέωσε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα BC Aries και θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας και την περίοδο 2015-16 μετά τις δύο προηγούμενες πετυχημένες σεζόν όπου η ομάδα κατάφερε να εδραιωθεί στην Α1».

Φλεβράκης: «Αποφάσισα να μείνω λόγω του εξαιρετικού κλίματος»

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Τρικάλων για την παραμονή του στην ομάδα δήλωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν, η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια