Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανανέωσε με Ντέιβις ο Κόροιβος

Έναν από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν της ομάδας διατήρησε στο ρόστερ του ο Κόροιβος...


Έναν από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν της ομάδας διατήρησε στο ρόστερ του ο Κόροιβος καθώς ο Ντουέιν Ντέιβις ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ήθελε να κρατήσει στην ομάδα της Ηλείας τον Αμερικανό γκαρντ, ο Ντέιβις επίσης ήταν θετικός και μετά την συμφωνία του με την διοίκηση ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν, τη δεύτερη στην ιστορία του Κόροιβου στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Κόροιβος κάνει γνωστή με μεγάλη της χαρά τη σύναψη συμφωνίας με τον αθλητή της Ντουέιν Ντέιβις (Dwayne Davis) για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός παίκτης μας, που καλύπτει τις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ, αποτέλεσε ένα σημαντικό "όπλο" στα χέρια του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου και αποφασίστηκε να παραμείνει.

Ο Ντουέιν αγωνίστηκε πέρυσι σε 13 παιχνίδια στη Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ και είχε κατά μέσο όρο 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 11 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (ranking).
Who is who
Όνομα: Ντουέιν Ντέιβις
Ημ. Γέννησης: 27/11/1989
Ύψος: 1,96μ
Θέση: γκαρντ / φόργουορντ
Προηγ. Ομάδες: Σάουθερν Μισισσιπί, Μούρθια».

Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια