Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στα ημιτελικά η φοβερή Εφήβων !

Πραγματοποιώντας νέα πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Γαλλίας με 67-59 και πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του ...


Πραγματοποιώντας νέα πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Γαλλίας με 67-59 και πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στον Βόλο και αύριο(1/8, 21:15, ΕΡΤ) θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία με στόχο την τριάδα των μεταλλίων.

Με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για Γιώργο Παπαγιάννη να είναι χάρμα οφθαλμών και να πραγματοποιούν νέα εξαιρετική εμφάνιση με τον πρώτο μάλιστα να σημειώνει και τριπλ νταμπλ η Εθνική Εφήβων μετά το ισόπαλο πρώτο δεκάλεπτο είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα και χωρίς να χάσει το προβάδισμα από το 25ο λεπτό και μετά έφτασε στη μεγάλη νίκη και την πρόκριση.

Αύριο, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα «κυνηγήσουν» το όνειρο για την κατάκτηση του μεταλλίου αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό την Λιθουανία.

Τα δεκάλεπτα: 16-16,  32-34, 46-55, 59-67

Γαλλία (Ασέντ): Λεμπέφ 5, Τσουάφ 3, Ντιλικίνα 17, Ζαν 9, Λουμπακί 13, Ντενίς, Πουαριέ, Πονσάρ 4, Ονά Εμπό, Γκομπό 8, Τιλιέ, Ραμπό.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης, Ντουζίδης, Μιλεντίγιεβιτς 6, Φλιώνης 5, Μιχαλούτσος, Μουράτος 5, Σκουλίδας 8, Χρηστίδης 1, Δίπλαρος 8, Παπαγιάννης 21, Χαραλαμπόπουλος 13.

Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια