Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σπουδαίο ρεκόρ… δεκαετίας για Χαραλαμπόπουλο !

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον προημιτελικό της Εθνικής Εφήβων με την Γαλλία όπου ήρθε η πρόκριση για τα ημιτ...


Η συγκλονιστική εμφάνιση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον προημιτελικό της Εθνικής Εφήβων με την Γαλλία όπου ήρθε η πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από ένα σπουδαίο ρεκόρ για τον διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καταιγιστικός και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ που κρατούσε από το 2004. Ο 18χρονος διεθνής του Παναθηναϊκού με τους 13 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ πέτυχε τριπλ νταμπλ και «έσπασε» το ρεκόρ του Λιθουανού Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, που κρατούσε από το 2004 απέναντι στο Ισραήλ όταν είχε 16 πόντους 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ είχε μείνει μόλις δύο ριμπάουντ μακριά από το τριπλ νταμπλ και στον αγώνα με τη Ρωσία.

Και ο έτερος πρωταγωνιστής του προημιτελικού με την Γαλλία, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εντυπωσιακός. Έκανε σπουδαία δουλειά κάτω από το καλάθι ενώ σημείωσε και νταμπλ νταμπλ τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους (10/16 δίποντα) και 13 ριμπάουντ (10-3), αλλά και 4 τάπες.


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια