Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μένει στην Ευρωλίγκα και επίσημα ο Παναθηναϊκός

Στην Ευρωλίγκα θα αγωνίζεται και για τα επόμενα 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός καθώς επισημοποιήθηκε από την ΚΑΕ η συμφωνία με τους διοργανωτέ...


Στην Ευρωλίγκα θα αγωνίζεται και για τα επόμενα 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός καθώς επισημοποιήθηκε από την ΚΑΕ η συμφωνία με τους διοργανωτές.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε να εξετάσει και την περίπτωση της νέας Ευρωλίγκας που θα διοργανώνεται από την FIBA όμως τελικά επέλεξε την σίγουρη και... παλιά Ευρωλίγκα του Τζόρντι Μπερτομέου. Η διοίκηση του Εξάστερου περίμενε και τις προτάσεις της FIBA όμως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση μετά την πάροδο των 20 ημερών η πρόταση για τη νέα διοργάνωση δεν ήρθε και έτσι ο Παναθηναϊκός είπε το “ναι” στην Ευρωλίγκα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και υπέγραψαν το νέο συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας.
Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια