Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ευρωλίγκα: «Μπαμ» της Κίμκι με ΤΣΣΚΑ ! (photo)

Την πρώτη μεγάλη έκπληξη του TOP 16 της Ευρωλίγκας πέτυχε η Κίμκι καθώς επικράτησε με 91-89 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και μπή...


Την πρώτη μεγάλη έκπληξη του TOP 16 της Ευρωλίγκας πέτυχε η Κίμκι καθώς επικράτησε με 91-89 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη φάση των “16”.

Μπορεί η ομάδα του Έλληνα κόουτς να είχε τα ηνία στη μεγαλύτερη διάρκεια και το προβάδισμα και στα τρία πρώτα δεκάλεπτα όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τον ρωσικό “εμφύλιο”. Χάρη κυρίως στον εντυπωσιακό Αλεκσέι Σβεντ, ο οποίος δεν ήταν μόνο ο πρώτος σκόρερ με 28 πόντους αλλά και ο μοιραίος παίκτης καθώς μετά τις άστοχες βολές του στο τέλος “καθάρισε” με καλάθι στο 1,1'' πριν τη λήξη και έδωσε την μεγάλη νίκη στην Κίμκι.

Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καθώς είχε σε πολύ καλή μέρα τους Ντε Κολό, Τεόντοσιτς και Χίγκινς όμως οι δύο πρώτοι ήταν τελικά μοιραίοι στα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς ο Ντε Κολό έστειλε την μπάλα αλλού γι' αλλού ενώ ο Τεόντοσιτς αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα και έτσι η ομάδα της Μόσχας γνώρισε την πρώτη της εκτός έδρας ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα και την δεύτερη συνολικά.

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 41-51, 69-71, 91-89

Kίμκι (Κουρτινάιτις): Ράις 22, Σβεντ 28, Ντράγκιτς Ζ. 7, Όγκουστιν 12, Κόπονεν 7, Βιάλτσεφ, Σοκόλοφ 2, Μόνια 5, Τοντόροβιτς Μ., Χάνικατ 4, Ντέιβις 4.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 20, Τεόντοσιτς 18, Φριντζόν 9, Νίκολς 5, Κορόμπκοφ 2, Φρίλαντ 8, Χίγκινς 16, Κουρμπάνοφ 5, Χάινς 6.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια