Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον... «Ζοτς» (photos)

Έτοιμος να μπει με το “δεξί” στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και να... στεναχωρήσει τον αγαπημένο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο Παναθηναϊκό...


Έτοιμος να μπει με το “δεξί” στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και να... στεναχωρήσει τον αγαπημένο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το αυριανό (30/12, 21.00, ΕΡΤ1) παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό δύσκολο πρώτο αγώνα για την φάση των “16” της Ευρωλίγκας και με στόχο το μεγάλο “διπλό” επί της ομάδα του “Ζοτς”. Εκτός των υπόλοιπων “πράσινων” και ο Όγκνιεν Κούζμιτς προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά καθώς έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε την ευκαιρία να τα... πει με τον καλό του φίλο και αυριανό του αντίπαλο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανάμεσα στις προπονήσεις των δύο ομάδων.







Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια