Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρίφτης: «Να μην δώσουμε περισσότερη σημασία από τους δύο βαθμούς της νίκης»

Ο Άρης γύρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πήρε τη νίκη, τη δεύτερη στα μεταξύ τους ντέρμπι φέτος και ο Δημήτρης Πρίφτης συ...


Ο Άρης γύρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πήρε τη νίκη, τη δεύτερη στα μεταξύ τους ντέρμπι φέτος και ο Δημήτρης Πρίφτης συνέστησε να μείνουν ήρεμοι και να μην ασχοληθούν περισσότερο από τους δύο βαθμούς της νίκης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της Basket League, ο κόουτς του Άρη τόνισε: «Μπράβο στους παίκτες. Ήταν σημαντικό ματς, ήταν ένα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι οι δύο βαθμοί. Τίποτε περισσότερο από αυτό.... Όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Έχουμε αβαντάζ για την τετράδα αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Τα 12 επιθετικά που πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σημαντικά ενώ βάλαμε κρίσιμα σουτ και αυτό έπαιξε ρόλο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Νεπτούνας και συνεχίζουμε. Αυτή η νίκη με αγχώνει γιατί είναι δύσκολο στον αθλητισμό να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου. Να μην δώσουμε σημασία πέρα από τους δύο βαθμούς».

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για την σημαντική προσφορά του Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: «Ολοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και όταν χρειάστηκε ήταν αποτελεσματικός και αυτό δικαώνει την δική του προσπάθεια».

Τσούπκοβιτς: «Το κλειδί ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ»

Τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο εκ των πρωταγωνιστών των νικητών Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Μπήκαμε νωθρά και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα. Πήραμε 12 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν κλειδί. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ευρωπαικό ματς».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια