Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σαρικόπουλος: «Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια»

Η ΑΕΚ “αυτοκτόνησε” στη Θεσσαλονίκη καθώς από το +10 με τον Άρη στο 30' έφτασε στην ήττα και ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας για το ν...


Η ΑΕΚ “αυτοκτόνησε” στη Θεσσαλονίκη καθώς από το +10 με τον Άρη στο 30' έφτασε στην ήττα και ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας για το ντέρμπι της τρίτης θέσης της βαθμολογίας μεταξύ άλλων τόνισε πως αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Άρη για την 21η αγωνιστική της 21ης Basket League ο έμπειρος φόργουορντ αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας τόνισε αρχικά: «Σήμερα(28/2) περιμέναμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο όπως και να πήγαινε όποια και να ήταν η έκβαση του ξέραμε πως θα διαρκέσει 40 λεπτά. Νομίζω πως είχαμε την συγκέντρωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Άρης να έχεις νεκρά διαστήματα και ειδικά εδώ. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος μας κόστισαν το παιχνίδι. Είναι μια ήττα που πρέπει να ξεχάσουμε από απόψε κιόλας και από αύριο να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το καλό είναι πως μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε ιδανικά. Καλή συνέχεια στον Άρη στο πρωτάθλημα και συγχαρητήρια για τη νίκη».

Για το αν αυτή η νίκη είναι άκρως καθοριστική για την κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας για την οποία δίνουν “μάχη” οι δύο ομάδες, ανέφερε: «Σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχει ακόμα μερικές αγωνιστικές αλλά από κει και πέρα για μένα αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να έχεις πλεονέκτημα στα πλέι οφ πρέπει να έρθεις εδώ πέρα και να πάρεις ένα ματς. Είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα να δείξεις ανωτερότητα και να σπάσεις την έδρα».

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για το ποιες ήταν λεπτομέρειες στις οποίες χάθηκε το παιχνίδι ο Ζήσης Σαρικόπουλος εξήγησε: «Είχαμε λιγότερες ασίστ και δεχθήκαμε κάποια κρίσιμα τρίποντα, τα οποία μας κόστισαν, κάποιο ριμπάουντ στο τέλος. Πολύ συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να κερδίζεις ένα παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια