Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κηφισιά: Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα

Η Κηφισιά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μαζί και στις νίκες καθώς επικρατώντας εύκολα με 100-88 του Ρεθύμνου στο Ζηρίνειο στην 23...


Η Κηφισιά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μαζί και στις νίκες καθώς επικρατώντας εύκολα με 100-88 του Ρεθύμνου στο Ζηρίνειο στην 23η αγωνιστική της Basket League σταμάτησε το πρόσφατο αρνητικό της σερί. Μεγάλη “επιστροφή” από τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για 15 λεπτά καθώς από κει και μετά η Κηφισιά έκανε “περίπατο”. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά από αρκετό καιρό έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Λίνο Χρυσικόπουλο, εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση μαζί με τον ΕΛ-Αμίν οδήγησε την Κηφισιά στην εύκολη νίκη, η οποία ήρθε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Ο αγώνας...

Οι δύο ομάδες μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις στο παιχνίδι καθώς σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν κοντά και ενδεικτικό είναι το 20-18 με το οποίο ολοκληρώθηκε. Το Ρέθυμνο παρέμεινε ανταγωνιστικός μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου και το ισόπαλο 26-26 όμως από κει και μετά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Ελ-Αμίν να πραγματοποιεί νέα πολύ καλή εμφάνιση από κει και μετά η Κηφισιά πήρε τα ηνία και δεν τα ξαναέχασε. Μάλιστα μετέτρεψε το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση με το ημίχρονο να κλείνει με την μεγαλύτερη διαφορά το 45-32.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς οι Κρητικοί δεν ήταν σε καλή μέρα και μοιραία δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρέμειναν σοβαροί και μαχητικοί και φτάνοντας και στο +22(65-43) στο 26ο λεπτό και στο 71-58 στο κλείσιμο του τριαντάλεπτου μετέτρεψαν το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση.

Πλέον, στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι “κυνηγούσαν” τη διαφορά και στο “τσακ” εν κάλυψαν το +14 που θα τους έδινε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς πανηγύρισαν τη νίκη με το τελικό 100-88.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 45-32, 71-58, 100-88

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Χογκ 12, Ελ–Αμίν 25, Γλυνιαδάκης 15, Σμιθ 4, Στίγκερς 6, Γκίκας 11, Πόποβιτς 2, Κασελάκης 9, Χρυσικόπουλος 16.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σχίζας 5, Μέιντεν 10, Σάφτενααρ 13, Χάροου 16, Στόουν 11, Ντελινινκάιτις 9, Γιαννόπουλος 15, Τσακαλέρης, Κάρτερ 20.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια