Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καλάθης: «Μεγάλη τιμή και την αξίζει ο Διαμαντίδης»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με διπλή σημασία και οι Νικ Καλάθης και Όγκνιεν Κούζμιτς στάθηκαν στη σημασία της νίκης κα...


Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με διπλή σημασία και οι Νικ Καλάθης και Όγκνιεν Κούζμιτς στάθηκαν στη σημασία της νίκης και στην... ιδιαιτερότητα του αυριανού(1/4, 21:45) αγώνα με την Τσεντεβίτα.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται τους Κροάτες με στόχο τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκας ενώ παράλληλα θα γίνει και η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα λοιπόν, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου οι Νικ Καλάθης και Όγκνιεν Κούζμιτς και οι έκαναν λόγο για μεγάλο παιχνίδι.

Αρχικά ο Νικ Καλάθης αναφερόμενος στην μεγάλη βαθμολογική σημασία του αυριανού αγώνα τόνισε: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, προέρχονται από μία σημαντική νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως είναι μία διαφορετική ομάδα σε σύγκριση με αυτή που αντιμετωπίσαμε την πρώτη φορά. Εμείς θα πρέπει να βγούμε έξω και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θα έχουμε μία καλή προπόνηση σήμερα και ευελπιστούμε πως θα πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη που θα τιμηθεί από την Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς αλλά την ίδια στιγμή μία μεγάλη τιμή για τον Διαμαντίδη. Θα βραβευτεί ως ένας από τους πέντε κορυφαίους όλων των εποχών, σίγουρα μεγάλη τιμή, το αξίζει και προσωπικά για εμένα είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έπαιξαν ποτέ εδώ. Όπως είπα, μεγάλο επίτευγμα, είμαστε ενθουσιασμένοι και πρέπει να το περάσουμε όλο αυτό και μέσα στο παρκέ».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για τα άσχημα ξεκινήματα της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια ανέφερε: «Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι ένας από τους στόχους μας, να σταματήσουμε τον αντίπαλο και την ίδια στιγμή να μετατρέψουμε την καλή άμυνα σε πόντους στην επίθεση. Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα, βρισκόμαστε πάντα στο -5 και -10 και πρέπει να το ανατρέπουμε. Σε μερικά παιχνίδια αυτό δεν θα γίνεται οπότε πρέπει να ξεκινάμε πάντα δυνατά».

Κούζμιτς: «Νιώθω υπέροχα, θα είναι μεγάλο παιχνίδι»

Από την άλλη ο Όγκνιεν Κούζμιτς μιλώντας και εκείνος για το αυριανό παιχνίδι, ανέφερε: «Νιώθω υπέροχα. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε. Να παίξουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την κατάστασή του μετά το διάστρεμμα που υπέστη προ ημερών, είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, έκανα μία προπόνηση χθες, θα κάνω άλλη μία σήμερα και θα είμαι έτοιμος».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια