Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζόρτζεβιτς: «Ήλπιζα να με άκουγε λίγο περισσότερο ο Διαμαντίδης αλλά...»

Ο Παναθηναϊκός αύριο(1/4, 21: 45) κόντρα στην Τσεντεβίτα με νίκη “καπαρώνει” την πρόκριση ενώ θα βραβευθεί και ο Δημήτρης Διαμαντίδης κ...


Ο Παναθηναϊκός αύριο(1/4, 21:45) κόντρα στην Τσεντεβίτα με νίκη “καπαρώνει” την πρόκριση ενώ θα βραβευθεί και ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την ιδιαιτερότητα του αγώνα και για τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται αύριο στο ΟΑΚΑ την Τσεντεβίτα και θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκας, η οποία θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι δύο αυτοί λόγοι κάνουν ιδιαίτερο τον αυριανό αγώνα και ο Σέρβος κόουτς στην καθιερωμένη πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ξεχωριστή στιγμή του αρχηγού αλλά και το άγχος και τον αποπροσανατολισμό της ομάδας του.

Αρχικά λοιπόν, σχετικά με το το αν υπάρχει άγχος και θέμα αποπροσανατολισμού της ομάδας εξαιτίας της βράβευσης του Διαμαντίδη και ότι η Τσεντεβίτα δεν έχει άγχος για την πρόκριση, εξήγησε: «Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά θέμα επιθυμίας να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να νικήσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε θέση στα πλέι οφ. Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία φοβάσαι ότι μπορεί να αποπροσανατολίσουν την ομάδα, όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα των παικτών μου και πως καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα του αγώνα. Έχουμε την Τσεντεβίτα έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που προέρχεται από παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, τόσο με την Φενέρ, όσο και με την Εφές, όπου ηττήθηκαν στο τέλος. Τα τελευταία τους παιχνίδια είναι σε υψηλό επίπεδο, παρότι έχουν αποκλειστεί και αυτό σημαίνει ότι παίζουν χωρίς άγχος, κάτι που είναι επικίνδυνο. Με την Νταρουσάφακα συνέβη το ίδιο πράγμα. Έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, για εμάς ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε και αυτό είναι ένα αβαντάζ για ομάδες που δεν έχουν πίεση».

Όσον αφορά το άσχημο ξεκίνημα των “πράσινων” στα δύο τελευταία παιχνίδι με Νταρουσάφακα και Καβάλα και το αν τον προβληματίζει, ανέφερε: «Όχι…».

Τέλος, σχετικά με την αυριανή του βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Ευρωλίγκα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε: «Είναι γι’ αυτόν. Πρέπει να τον συγχαρώ για αυτή την τιμή, την αξίζει όλη γιατί είναι το κάτι άλλο. Είναι ξεχωριστός από κάθε πλευρά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και από την άλλη πλευρά περήφανος και χαρούμενος που τον έχω παίκτη και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Ξέρω ότι το μεγαλείο του δεν αφορά μόνο του ότι είναι παίκτης, αλλά και γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο από κάθε άποψη επαγγελματία , που είναι στο υψηλότερο επίπεδο σε όλα. Είναι πρότυπο για όλους μας. Ήλπιζα να με άκουγε λίγο περισσότερο σε ένα θέμα που προσπαθώ να… δουλέψω (σ.σ. να τον πείσει να συνεχίσει), αλλά ασφαλώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ας τον αφήσουμε να το ευχαριστηθεί και θέλω να τον συγχαρώ με όλη μου την καρδιά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια