Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Γιατζόγλου: «Η λογική είναι η καταστροφή της ελπίδας»

Μπορεί η Καβάλα να πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό όμως αυτό που νοιάζει την ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία...


Μπορεί η Καβάλα να πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό όμως αυτό που νοιάζει την ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Στιβ Γιατζόγλου.

Ο έμπειρος κόουτς δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους “πράσινους” για την 23η αγωνιστική, προτίμησε να σταθεί στη συνέχεια και την “μάχη” της Καβάλας για την παραμονή στην Α1, τονίζοντας: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε σήμερα(27/3). Πήραμε τα καλά μαντάτα χθες. Δεν εξαρτάται φυσικά από εμάς. Εάν κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς υπάρχει ελπίδα με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Όλοι πάνε με τη λογική. Εγώ λέω πως η λογική είναι η καταστροφή της ελπίδας. Σπουδαία πράγματα δε θα γίνονταν. Δείξαμε πως η ήττα στη Ρόδο ήταν μία παρένθεση».

Γκέλιος: «Μονόδρομος η νίκη με Αρκαδικό»

Από την άλλη, ο Σωκράτης Γκέλιος εκπροσωπώντας τους παίκτες της Καβάλα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όμως στη μεγαλύτερη χρονική περίοδο κοιτάξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό. Στο ματς της Τρίπολης η νίκη είναι μονόδρομος και θα παίξουμε για να την πάρουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια