Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια»

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Καβάλα και χρειάστηκε να “ξυπνήσει” στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει το “διπλό” κ...


Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Καβάλα και χρειάστηκε να “ξυπνήσει” στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει το “διπλό” και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι 100% συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια.

Λίγο η κούραση, λίγο το ότι είχαν το μυαλό τους αλλού οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν πολύ χαλαροί στην Καβάλα και την... γλίτωσαν χάρη στους Φλεντέιν, Διαμαντίδη, Γκιστ και Ουίλιαμς και μοιραία ο Σέρβος κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι, βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ. Προετοιμαστήκαμε για το ματς αυτό, είχαμε μόνο τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε με νίκη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς».

Φελντέιν: «Ανεβάσαμε ρυθμό και πήραμε αυτό που θέλαμε»

Εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των “πράσινων” ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα και έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για μας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια