Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Χαμός για την Τσεντεβίτα και την βράβευση του Διαμαντίδη

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα στο οποίο με νίκη οι “πράσινοι” θα καπαρώσουν την πρ...


Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα στο οποίο με νίκη οι “πράσινοι” θα καπαρώσουν την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκας, η οποία θα βραβεύσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού “εξαφανίζουν” τα εισιτήρια με συνοπτικές διαδικασίες καθώς ήδη έχουν “φύγει” 10.000 μαγικά χαρτάκια.

Το παιχνίδι έχει μεγάλη αγωνιστική και εξωαγωνιστική σημασία καθώς από τη μια υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον με στόχο την πρόκριση στους “8” ενώ από την άλλη θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας αφού η Ευρωλίγκα θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Λίγο η κρισιμότητα του αγώνα και λίγο η ξεχωριστή στιγμή του αρχηγού είχε σαν αποτέλεσμα οι φίλαθλοι του Εξάστερου να “εξαφανίζουν” σιγά σιγά τα εισιτήρια καθώς τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι ήδη έχουν πουληθεί 10.000. Αυτό σημαίνει πως το βράδυ της Παρασκευής το ΟΑΚΑ θα είναι καμίνι.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια