Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Βολή... παραμονής για τον Αρκαδικό !

Χάρη στην βολή του Βασίλη Καββαδά ο Αρκαδικός επικράτησε με 61-60 στο “θρίλερ” με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και έκανε μεγάλο βήμα για ...


Χάρη στην βολή του Βασίλη Καββαδά ο Αρκαδικός επικράτησε με 61-60 στο “θρίλερ” με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναμενόταν το παιχνίδι ήταν το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Basket League τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από βαθμολογικής. Οι δύο ομάδες έδιναν “μάχη” για 40 λεπτά και τελικά ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία 2'' όταν ο Βασίλης Καββαδάς με μια εύστοχη βολή έδωσε την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Αρκαδικό. Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και το ενδιαφέρον για την παραμονή μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Ο αγώνας...

Το παιχνίδι ήταν μεγάλο ντέρμπι από το ξεκίνημά του καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις. Για την ακρίβεια ο Αρκαδικός έπαιζε με τον... Ντουέιν Ντέιβις, ο οποίος ήταν όλος ο Κόροιβος. Χάρη σε εκείνον οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο με το 18-15 όσο και στο ημίχρονο με το 31-30.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια ο Ντέιβις συνέχισε να είναι ασταμάτητος όμως ήταν και απελπιστικά μόνος του. Μοιραία, ο Αρκαδικός όντας λίγο καλύτερος και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κάμερον Τζόουνς και τους Βαν Όστρουμ και Βασίλη Καββαδά να βάζουν το “λιθαράκι” τους είχαν πια τον πρώτο λόγο. Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε στο κλείσιμο του τριαντάλεπτου με 43-46 ενώ διατήρησε μια μικρή διαφορά μέχρι το 39' όταν ο Ντέιβις πήρε ξανά το “όπλο” του και έδωσε το προβάδισμα στον Κόροιβο με το 60-58. Ο Βασίλης Καββαδάς εξελίχθηκε στον ήρωα του φινάλε καθώς με καλάθι ισοφάρισε σε 60-60 και μαι εύστοχη βολή στα 2'' και το 61-60 έδωσε την πολύ μεγάλη και κρίσιμη νίκη στον Αρκαδικό.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 31-30, 43-46, 60-61

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Ουέμπστερ 2, Ντέιβις 36, Βασιλόπουλος 3, Τσάπιν 3, Χάρις 5, Άλεν 2, Χαριτόπουλος 7, Κόβατς, Σλαφτσάκης 2.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καββαδάς 11, Βαν Όστρουμ 11, Καλλινικίδης 8, Λι, Λίτζιον 6, Τζόουνς Κ. 21, Στεφανίδης, Τζόουνς Κ. 2, Νουουτίνεν 2.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια