Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Μαζί του και στην προπόνηση ο κόσμος του (photos)

Τέσσερις μέρες μετά το 0-3 με την Λαμποράλ και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν για άλλη μια φορ...


Τέσσερις μέρες μετά το 0-3 με την Λαμποράλ και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν για άλλη μια φορά να δείξουν την στήριξή τους στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του δίνοντας το παρών στο ΟΑΚΑ και την σημερινή προπόνηση, με την απαίτηση όλων να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί άπαντες να είναι στεναχωρημένοι από το βαρύ 0-3 από την Λαμποράλ Κούτσα και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ του Βερολίνου όμως 500 περίπου φίλαθλοι του Εξάστερου θέλησαν να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη αυτή στιγμή τους. Όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση και αυτή τη φορά είναι κοντά στην ομάδα δηλώνοντας την πίστη και την στήριξή τους.

Στις 17:30 βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ 500 περίπου φίλαθλοι της ομάδας και αφού αρχικά υποδέχθηκαν τους παίκτες στη συνέχεια μπήκαν στην κεντρική σάλα και μίλησαν μαζί τους λίγο πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό και να ολοκληρώσουν δυνατά τη σεζόν και με τι άλλο, με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, τόνισαν πως πρέπει το τρόπαιο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ(μετά την περσινή κατάκτηση του Ολυμπιακού) για τους παίκτες, την ομάδα και τον κόσμο της και κυρίως για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Εν τω μεταξύ, όπως ήταν λογικό ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για άλλη μια φορά είχε την... τιμητική του γνωρίζοντας την αποθέωση ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν ιδιαίτερη... αδυναμία και στον Νίκο Παππά, ο οποίος μετά τον παραγκωνισμό του από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της ομάδας. Ενώ και ο Αργύρης Πεδουλάκης έτυχε θερμής υποδοχής στην έναρξη της δεύτερης θητείας του στον Παναθηναϊκό. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος "έβγαλε" μέρος της προπόνησης ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε εκτός καθώς χθες(22/4) υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού. 





Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια