Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λέστερ:Σημαντική απουσία του Βάρντι

 Η αποβολή του Άγγλου επιθετικού με δύο κίτρινες στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, απέφερε την τιμωρία μιας αγωνιστικής στον πρώτο σκόρερ των...

 Η αποβολή του Άγγλου επιθετικού με δύο κίτρινες στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, απέφερε την τιμωρία μιας αγωνιστικής στον πρώτο σκόρερ των «αλεπούδων», με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τη Σουόνσι (24/4, 18:00) για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο Βάρντι περιμένει να μάθει αν θα αυξηθεί η ποινή του, από τη στιγμή που έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Τζον Μος, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του όταν είδε τη δεύτερη κίτρινη για πτώση μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα από τον Ογκμπόνα, προσπαθώντας να εκμαιεύσει το πέναλτι.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ετοιμάζει τον Φερνάντο Ουγιόα για να καλυφθεί – όσο δύναται – το κενό στη γραμμή κρούσης, με τον Βάρντι ν' απουσιάζει από το αρχικό σχήμα της Λέστερ για πρώτη φορά έπειτα από 45 παιχνίδια!Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του Ρανιέρι μετράει 29 νίκες και έχει εκτοξεύσει το ποσοστό νικών με τις τρομερές επιδόσεις του διεθνή μέσου.



Δεν υπάρχουν σχόλια