Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε αποφασισμένος για το 2-2

Μετά το χθεσινό ρεπό στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπια...


Μετά το χθεσινό ρεπό στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Χθες, οι “πράσινοι” είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια “ανάσα” όμως σήμερα “έπιασαν” και πάλι δουλειά καθώς το απόγευμα της Δευτέρας είναι ο τέταρτος τελικός με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και κρίσιμο καθώς από τη μια ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια και θέλει πάση θυσία την ισοφάριση της σειράς σε 2-2 για να παραμείνει “ζωντανός” για τον τίτλο και από την άλλη αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ αφού μετά τους τελικούς βάζει τέλος στην καριέρα του.

Η προετοιμασία λοιπόν, για τον κρίσιμο τέταρτο τελικό ξεκίνησε με μια προπόνηση σήμερα το μεσημέρι και με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα πλην της απουσίας του τραυματία Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος έκανε θεραπεία. Άπαντες στην ομάδα ξέρουν πως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη ήττα και είναι αποφασισμένοι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και παίρνοντας μεγάλη βοήθεια και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών και να πάνε την Πέμπτη στο ΣΕΦ για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια