Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Την «έπεσαν» στον Λάσκαρη οι οπαδοί της ΑΕΚ, τι είπε ο πρόεδρος του Άρη

Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε στη σειρά των “μικρών” τελικών της ΑΕΚ με τον Άρη καθώς μερίδα οπαδών της Ένωσης επιτέθηκαν φραστ...


Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε στη σειρά των “μικρών” τελικών της ΑΕΚ με τον Άρη καθώς μερίδα οπαδών της Ένωσης επιτέθηκαν φραστικά αλλά και με νερά και αναψυκτικά στον πρόεδρο του Άρη, Νίκο Λάσκαρη που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τέταρτο αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ και τον περίμενε μια δυσάρεστη... έκπληξη καθώς κάποιοι οπαδοί της Ένωσης, πλησίασαν στις θέσεις που καθόταν και αφού τον έβριζαν για αρκετή ώρα στη συνέχεια του πέταξαν μπουκάλια με νερό και ποτήρια με αναψυκτικό. Ακολούθησε ένταση και με τους σεκιούριτι του γηπέδου να παρεμβαίνουν όχι άμεσα και τελικά ο κ. Λάσκαρης αποχώρησε από την θέση του.

Μάλιστα, φεύγοντας και συγκεκριμένα έξω από την είσοδο των επισήμων μιλώντας στους δημοσιογράφους για το δυσάρεστο συμβάν ανέφερε: «Έχουν πέσει αντικείμενα προς εμένα. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να παρέμβει δυναμικά στο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Από ότι φαίνεται φοβάται τους οπαδούς της. Δεν ήθελε να παρέμβει. Φοβόταν ότι αν παρέμβει πιο δυναμικά, θα υπάρξουν επεισόδια. Το κατανοώ αυτό. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ είχε υποδειγματική συμπεριφορά στους καλεσμένους της. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε. Φοβάμαι ότι αυτό έχει να κάνει με τις δηλώσεις και την ανακοίνωση που βγάλαμε. Αυτό ήθελαν, να γίνει χαμός. Έλεγαν τα ίδια και τα ίδια: "Βγάλατε ανακοίνωση; Θα δείτε τι θα πάθετε". Δεν πιστεύω πως υπάρχει δόλος, ότι ήταν ηθελημένο. Ανακινήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να γίνουν όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο να αναφέρονται διαρκώς στις δηλώσεις μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας βρίζουν οι χούλιγκαν και λένε για τις ανακοινώσεις που βγάλαμε. Εμείς ζητήσαμε κάποια μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια