Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Οριστικά την Δευτέρα(30/5) ο τέταρτος τελικός και το «αντίο» του Διαμαντίδη

Μετά από αρκετές συζητήσεις και εικασίες τελικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ο...


Μετά από αρκετές συζητήσεις και εικασίες τελικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ εξαιτίας του ποδοσφαίρου να αλλάξει μέρα και να διεξαχθεί τελικά την Δευτέρα 30 Μαϊου στις 19:30.

Ο τέταρτος τελικός των δύο “αιωνίων” ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 19:30 όμως λίγη ώρα νωρίτερα επίσης στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί και το ντέρμπι του ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν, να “συναντηθούν” οπαδοί των ομάδων και να δημιουργηθούν επεισόδια έπρεπε κάποιο από τα δύο παιχνίδια να αλλάξει μέρα. Αρχικά οι αρμόδιοι φορείς του μπάσκετ συμφώνησαν πρόταση του να γίνει 14:30 ο ποδοσφαιρικός αγώνας και στις 22:00 ο μπασκετικός όμως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφώνησαν και τελικά επικράτησε η λύση της αλλαγής μέρας για το μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά την υπ’ αριθμ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΛ/173882/12374/2098/27-5-2016 απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη χρονική μετάθεση του 4ου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29/5, η συνάντηση ορίζεται για την Δευτέρα 30/5 και ώρα 19:30 στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ) και θα μεταδοθεί από το NS2/NS2HD live».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια