Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Χάνει ΟΑΚΑ ο Πρίντεζης, αγώνας δρόμου για το πέμπτο αν υπάρξει

Η ανατροπή και η νίκη του Ολυμπιακού στον χθεσινό(26/5) τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του ...


Η ανατροπή και η νίκη του Ολυμπιακού στον χθεσινό(26/5) τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων χάνει σίγουρα το τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πέμπτο αν υπάρξει.

Στη διάρκεια του χθεσινού τελικού στο ΣΕΦ ο διεθνής φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και αποχώρησε από το υπόλοιπο του αγώνα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη αμέσως μετά τον αγώνα έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος δηλαδή στο σημείο που είχε πρόβλημα και πριν λίγο καιρό. Πλέον, θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες, θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Δευτέρας και ίσως προλάβει τον πέμπτο τελικό αν χρειαστεί.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League Σκρατς 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος.
Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια