Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φώτσης: «Έλλειψη συγκέντρωσης και κούραση στο τέλος»

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει από το ΣΕΦ με νέο “ break” καθώς μέχρι και το 34' είχε τα ηνία του τρίτου τελικού με ...


Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει από το ΣΕΦ με νέο “break” καθώς μέχρι και το 34' είχε τα ηνία του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό και ο Αντώνης Φώτσης απέδωσε το μπλακ άουτ της ομάδας του στο τέλος στην έλλειψη συγκέντρωσης και στην κούραση.

Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στη σειρά των αγώνων για τον τίτλο, ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού απέδωσε το μπλακ άουτ και την ήττα στην έλλειψη συγκέντρωσης και στην κούραση, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ήταν ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Πολύ δύσκολο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα βγάλαμε αυτά που θέλαμε και ήμασταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια και μέχρι και το 34'. Στο τέλος, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και κούρασης ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη και έκανε το 2-1. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια